Звоните сейчас!
Тестирование
sneg
Меню
Наш телефон:
м. Цветной Бульвар:
м. Арбатская:
м. Молодёжная:
м. Улица 1905 года:
+7 (495) 507 35 04
Акция!
Идёт набор в группы для начинающих....
Присоединяйтесь!
Курс специально разработан для тех, кто никогда не изучал английский язык.
Бесплатный урок
Школа Fast English предлагает для всех желающих одно занятие английского для начинающих бесплатно.
Главная » Рецепт молочно-шоколадного коктейля на английском языке

Рецепт молочно-шоколадного коктейля на английском языке

Разговорный английский язык может понадобиться вам в туристических поездках. Деловой английский язык поможет в работе. Но применить знания английского языка можно и не выходя из дома. Например, чтобы прочитать рецепт в Интернете и приготовить классический молочно-шоколадный коктейль!

Classic Chocolate Milk Shake

The secret to this fabulous milk shake from the St. Francis Fountain and Candy Store in San Francisco is the homemade chocolate syrup. Refrigerate the leftover syrup to enjoy later, poured over your favorite ice cream or pound cake.

Ingredients:

1 1/2 cups sugar

1 cup water

1/2 cup unsweetened cocoa (preferably Dutch process)

1 teaspoon vanilla extract

4 tablespoons milk

6 cups vanilla ice cream

Preparation:

Stir sugar and water in heavy medium saucepan over medium-low heat until sugar dissolves. Increase heat and bring to boil. Place cocoa in small bowl. Gradually whisk in sugar syrup. Return mixture to same saucepan. Boil 1 minute, whisking constantly. Pour into bowl. Whisk in vanilla and cool completely. Cover and chill until cold, at least 1 hour. (Syrup can be made 1 week ahead. Keep refrigerated.)

Pour 3 tablespoons chocolate syrup and 1 tablespoon milk into blender. Add 1 1/2 cups ice cream and blend until smooth. Pour into glass. Repeat in 3 more batches, using 3 tablespoons syrup, 1 tablespoon milk and 1 1/2 cups ice cream for each milk shake.

Try to prepare this milk shake and enjoy!

Vocabulary:

Fabulous – изумительный

Homemade – домашнего приготовления

Refrigerate — заморозить

Leftover – оставшийся после использования, лишний

Poured over – политым на что-либо

Pound cake – торт, в котором поровну ингредиентов

Preparation — приготовление

Stir — размешать

Saucepan – кастрюля

Dissolve – растворяться

Whisk – сбивать (белки, например)

Cool – охладить

Keep – хранить

Tablespoon – столовая ложка

Smooth – однородный (состав, например)

Batch – часть (теста или жидкости)

Напоминаем, что наши курсы английского языка г москва находятся:

курсы английского языка Цветной бульвар

курсы английского языка Молодёжная